Samarbejdspartnere

Golf Business Partner har mange gode, langvarige og uundværlige samarbejdspartnere.

Callaway
Golf Business Partner har i 16 år samarbejdet med Callaway, verdens største golfproducent. Et samarbejde, som fortsætter i 2019, hvor vi igen repræsenterer Callaway indenfor alle corporate produkter og hardware.

The Scandinavian Golf Club
Siden åbningen af The Scandinavian Golf Club i 2010, har Golf Business Partner samarbejdet med klubben. The Scandinavian er ubetinget én af de bedste baner i hele Scandinavian og har storslået gourmetkøkken i restauranten, The Waters.

Golf Business Partner afholder alle Golf & Gourmet arrangementerne på The Scandinavian, da det er den perfekte kombination af et unikt golfanlæg og gourmetoplevelse. En del virksomheder vælger også The Scandinavian Golf Club til deres Special Events, som Golf Business Partner udvikler og eksekverer. Og hvert år afholder Golf Business Partner The Scandinavian Challenge Pro/Am, som i år finder sted den 3. juni 2019.

Morten Andersen Global
Thomas Stuer-Lauridsen og Morten Andersen (tidligere amerikansk fodboldspiller) mødte hinanden for første gang tilbage i 2001 til et velgørenhedsarrangement i sportens verden. Et møde, som siden hen er blevet til et meget stærkt venskab – både privat og professionelt.

Thomas og Morten har begge en enorm passion for golf, og har siden 2008 afholdt eksklusive golfture til USA, primært i Georgia området, hvor Morten via sin bopæl, status og netværk har adgang til selv de mest private og lukkede baner. I 2018 blev Morten Andersen optaget i den prestigefyldte ”Hall of Fame”, hvilket har åbnet yderligere netværksdøre, som gør det muligt at få adgang til endnu flere af de mest eftertragtede golfbaner i USA. Så i 2019 udbyder Golf Business Partner/Morten Andersen Global nogle helt unikke golfture til USA og i 2020 venter flere uforglemmelige golfopleveler.

Barsebäck Golf & Country Club
Siden 2001 har Golf Business Partner haft et meget tæt samarbejde med Barsebäck Golf Club, som ubetinget er én af Scandinavians bedste baner. Netop derfor vælger mange virksomheder at afholde deres ”Special Events” på Barsebäck, som Golf Business Partner naturligvis står for at udvikle og eksekvere.
Siden 2010 har Golf Business Partner afholdt Barsebäck Pro/Am, som altid er et stort trækplaster for mange pro´er og virksomheder. I år afholdes turneringen den 26. august 2019.