Kristianstads Masters Pro/Am – UDSOLGT

Kristianstad Golf Club Invitational presented by Danæg

Mandag den 24. august, Åhus Östra
I år kan Golf Business Partner præsentere en ny venue! Den 23.-24. august 2020 byder GBP velkommen til Kristianstads GK mesterskabsbane Åhus Östra. Åhus Östra er én af Sveriges bedste golfbaner – den er rangeret som den 5. bedste bane i Sverige og nr. 8 i de nordiske lande. Igen i år deltager de bedste pro’er fra Challenge Touren og Nordic League, hvor de dyster om kr. 120.000.
Siden 2015, hvor tre nye ejere købte golfklubben, er der blevet investeret kraftigt i både bane og omkringliggende faciliteter.Nu fremstår banen som én af Sveriges bedste med en spektakulær afslutning, som starter allerede fra par 3 hullet, hul 14. Vi glæder os til at vise er banen og faciliteterne frem.  Golf Business Partner’s store grill setup bliver igen i 2020 en vigtig del af arrangementet.
Morgenmaden serveres kl. 8.15 efterfuldt af gunstart kl. 10.00. På banen møder du som altid vores lækre madstationer. Vi slutter dagen af med en let frkost og et stort præmiebord. TV3 og Viasat Golf dækker hele arrangementet.

Mødetid kl. 8.15
Handicapbegrænsning 25,0.
Kr.13.500 pr. hold ex. Moms

Søndagspakke
Igen i 2020 vil der være mulighed for at tage over dagen før og spille prøverunde. Om aftenen serveres en lækker 3-retters middag. Overnatningen finder sted i de nye logdes på banen eller på et nærliggende hotel hvor middagen vil finde sted.

Søndagspakken koster kr. 6.400 ekstra for 3 personer.

Læs det fulde program, klik på nedenstående billede. 

Datoer:

Dato

Hold tilbage

23.-24. august UDSOLGT