First Class US Masters 2020

First Class US Masters 2020 – UDSOLGT

Bestiling af 2021 er allerede åben, ring for at høre nærmere.

Ønsker du den ultimative golfoplevelse med bl.a. VIP adgang til Masters finaledag på Augusta National? Så er FIRST CLASS US MASTERS en golfoplevelse for dig. Siden Golf Business Partner og Morten Andersen Global introducerede turen i april 2013, har den været en kæmpe succes og 2020 bliver med garanti ingen undtagelse.

I april 2020 får 16 heldige golfentusiaster muligheden for at opleve Augusta National og den helt specielle stemning på Masters finaledag samt spille otte golfrunder på de mest eksklusive og private baner i Georgia området; East Lake, Peachtree, Atlanta Country Club, Druid Hills, Cherokee Golf & Country Club og The River Club.

Som altid er FIRST CLASS US MASTERS spækket med eksklusivitet og service af højeste kvalitet; privat check-in i København, privat immigration i Atlanta, VIP limousine bus hver dag, 5 stjernet hotel, 24/7 servicemedarbejder, caddies og naturligvis verdensklasse golfanlæg.

FIRST CLASS US MASTERS 2020 er blevet offentliggjort den 2. september og sidste tilmelding er den 18. september. Du er meget velkommen til at kontakte Thomas Stuer-Lauridsen på +45 26 16 86 05, hvis du har spørgsmål.

Hvis du ikke har et password er du velkommen til at kontakte Thomas Stuer-Lauridsen for at høre nærmere.

Datoer:

Dato

Pladser tilbage

12. – 20. april UDSOLGT